Open trainingen

Effectieve Consultative Selling trainingen voor dienstverleners en consultants

Verhoog het rendement van uw commerciële inspanning door grip te krijgen op de processen en stakeholders. Vraagtechnieken en handvatten vanuit het Socratisch gespreksmodel. Haal cruciale informatie boven tafel, neem meer regie en verhoog de impact van het verkoop- of adviesgesprek.

Onze open trainingen zijn ondergebracht in de Consultative Selling Academy en omvatten zowel online als live trainingen. Deze trainingen vullen elkaar op logische wijze aan, wat leidt tot een effectieve commerciële ontwikkeling van professionals in de dienstverlening.

Hieronder vindt u de open Consultative Selling trainingen die wij aanbieden binnen de Academy:

Consultative Selling Structure

Verhoog snel en effectief het rendement van uw commerciële inspanning.

Na deze online training heeft u de beschikking over een effectieve structuur om waarde-gericht te verkopen. U weet hoe u inzicht in de besluitvormingsprocessen en invloed op de beïnvloeders en beslissers kunt realiseren.

Consultative Selling Skills

Verbeter de kwaliteit en effectiviteit van uw verkoop-/adviesgesprek.

Tweedaagse live training over de verrassend effectieve gespreks- en vraagtechnieken vanuit het Socratisch Sales gespreksmodel. Veel praktijkoefeningen met adviesgesprekken, cases en opportunities.

Consultative Selling Rehearsal

Verbeter de resultaten van uw verkoopkansen.

Bij Consultative Selling Rehearsal wordt u 1 op 1 door de trainer gecoacht in uw verkoopgesprek vaardigheden, aan de hand van deal evaluaties van cases uit uw eigen praktijk.

Open trainingen

Effectieve Consultative Selling trainingen voor consultants

Effectieve online en live trainingen voor dienstverleners die werken in een complexe commerciële omgeving.

No items found.

Download de folder

Download

Trainingsaccomodatie

Ruimte & Rust, onze eigen trainings-accommodatie op de Drentse heide.

Intensief werken in een inspirerende, natuurlijke omgeving, maar ook ruimte voor ontspanning en teambuilding. Denk aan pizza's bakken in de houtoven, een teamdiner maken, een goed gesprek bij het kampvuur of een wandeling in de bossen.

www.ruimte-rust.nl

Onze open trainingen zijn onderdeel van Consultative Selling Academy

Via de linkjes hiernaast wordt u doorgestuurd naar de website van Consultative Selling Academy, voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.