Persoonlijke coaching

Commercial Consulting Curriculum

We leven in een snel veranderende competitieve wereld, waarin u niet meer alleen kunt vertrouwen op oude gewoontes. U moet flexibel kunnen schakelen en zelf op het juiste moment de goede keuzes kunnen maken. Dit Curriculum helpt u om uw talent te sturen om zo uw commerciële mogelijkheden verder te brengen.

Laat uw commerciële talent uitdagen

Een reflectief en uitdagend curriculum op basis van een Commercieel Assessment, Trainingsinterventies en Persoonlijke Coaching. Het Commercial Consulting Curriculum biedt inzicht in latent en manifest commercieel talent en ontwikkelt datgene wat ertoe doet in een seniore rol en functie.

Dit Curriculum geeft antwoord op een aantal belangrijke vragen:

  • Wat is mijn authentieke commerciële talent en matcht dat met mijn ambitie?
  • Hoe kan ik mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling versnellen?
  • Hoe kan ik mijn rol als Trusted Advisor met meer impact uitoefenen?
  • Hoe krijg ik de regie op het besluitvormingsproces en invloed op de stakeholders?
  • Hoe kan ik meer commitment en resultaat realiseren?

Waarom dit Curriculum?

Veel mensen hebben het idee dat u in een commerciële leiderschapsrol alleen duurzaam succesvol kunt zijn, als u dát talent inzet dat van nature bij u past. Als dat waar is, zult u alleen díe dingen moeten doen die in overeenstemming zijn met uw talent of karakter.

Vaak wordt er echter van professionals verwacht dat zij over méér competenties beschikken. Zeker als de verantwoordelijkheden en het takenpakket worden uitgebreid. In dat geval is het interessant om de talenten, die vaak op de achtergrond wel aanwezig zijn, te activeren en verbeteren.

Deelnemersprofiel

Dit intensieve programma is ontworpen voor senior sales en/of consult executives en commerciële managers die op boardroom niveau acteren binnen een complexe advies- en besluitvormingsomgeving. Zij willen de beste structuren en skills ontwikkelen om meer regie te hebben op het resultaat.

Investering

De investering in dit programma bedraagt € 5.375, - exclusief btw.  Het tarief is inclusief lesmateriaal, accommodatie en catering. Het totale programma heeft een doorlooptijd van ongeveer een half jaar en bestaat uit de volgende onderdelen:

Commercieel Talent Assessment

Ontdek waar uw commerciële talenten liggen.

Verkrijg meer kennis en inzicht hoe u uw talenten verder kunt ontwikkelen of inzetten, zodat u doelgericht kunt groeien binnen uw professionele rol.

Consultative Selling Trainingsmodules

Verbeter de kwaliteit en effectiviteit van uw verkoop-/adviesgesprek.

Niet verkopen of adviseren wat de klant vraagt, maar wat de klant echt nodig heeft.

Persoonlijke coaching en gespreksevaluaties

Versnel uw ontwikkeling door u te richten op de juiste gebieden.

Persoonlijke Coaching bestaande uit 3 coaching of deal evaluatie gesprekken.

Persoonlijke coaching

Reflectieve coaching en training voor sales managers en consultants

Een uitdagend curriculum dat u inzicht biedt in uw commercieel talent en die aspecten ontwikkelt die ertoe doen in een seniore rol en functie.

No items found.

Download de folder

Download

Trainingsaccomodatie

Ruimte & Rust, onze eigen trainings-accommodatie op de Drentse heide.

Intensief werken in een inspirerende, natuurlijke omgeving, maar ook ruimte voor ontspanning en teambuilding. Denk aan pizza's bakken in de houtoven, een teamdiner maken, een goed gesprek bij het kampvuur of een wandeling in de bossen.

www.ruimte-rust.nl

Onze open trainingen zijn onderdeel van Consultative Selling Academy

Via de linkjes hiernaast wordt u doorgestuurd naar de website van Consultative Selling Academy, voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.