Team trainingen

Tailormade trainingen en heisessies voor sales en consulting teams

Als u samen werkt aan de commerciële focus en conditie van het sales en consulting team, creëert u één gemeenschappelijke ambitie, taal en referentiekader om de commerciële resultaten significant te verbeteren.

Commerciële teams die zijn getraind in het Consultative Selling model, hebben een praktische kennis van een gemeenschappelijke aanpak. Ze weten waar ze naartoe willen en wat ze willen bereiken. Ze beschouwen niets als vanzelfsprekend en zijn gefocust op commitment, terwijl ze zoveel mogelijk proberen door te dringen tot de behoeften van de klant om de waarde van de propositie effectief aan te tonen.

Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden:

Teambuilding op de hei

Inspirerende heisessie met uw team

Teamsessies in onze accommodatie op de Drentse Heide. Een inspirerende setting met ruimte voor teambuilding, zoals gezamenlijk teampizza’s bakken in de houtoven, een teamdiner maken en goede gesprekken bij het kampvuur.

Commercial Team Assessment

Reflectief team assessment als basis van uitdagende samenwerking

Effectieve teams zijn zich bewust van elkaars talent en van hun gezamenlijke kracht, maar ook van de minder sterke punten. Dit team assessment is ontwikkeld voor teams die het maximale uit hun samenwerking willen halen.

Consultative Selling Vaardigheden voor Teams

Verbeter de kwaliteit en effectiviteit van uw verkoop-/adviesgesprek

Verrassend effectieve gespreks- en vraagtechnieken vanuit het Socratisch Sales gespreksmodel. Haal gestructureerd cruciale informatie boven tafel, neem de regie en verhoog de impact van het verkoop- of adviesgesprek.

Team trainingen

Tailor made trainingen en heisessies voor sales en consulting teams

De methodiek van Consultative Selling aangepast aan de verkoop- en adviesuitdagingen van uw sales en consulting team.

No items found.

Download de folder

Download

Trainingsaccomodatie

Ruimte & Rust, onze eigen trainings-accommodatie op de Drentse heide.

Intensief werken in een inspirerende, natuurlijke omgeving, maar ook ruimte voor ontspanning en teambuilding. Denk aan pizza's bakken in de houtoven, een teamdiner maken, een goed gesprek bij het kampvuur of een wandeling in de bossen.

www.ruimte-rust.nl

Onze open trainingen zijn onderdeel van Consultative Selling Academy

Via de linkjes hiernaast wordt u doorgestuurd naar de website van Consultative Selling Academy, voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden.