Commercieel Talent Assessment en coaching

Eerst even een vooroordeel wegnemen: Veel mensen hebben het idee dat je alleen duurzaam succesvol kunt zijn, als je dát talent inzet dat van nature bij je past.

Als dat waar is, zal je alleen die dingen moeten doen die in overeenstemming zijn met je talent of karakter. Vaak wordt er echter van professionals verwacht dat zij over méér competenties beschikken. Zeker als het takenpakket wordt uitgebreid. In dat geval is het interessant om de talenten, die vaak op de achtergrond wel aanwezig zijn, te verbeteren.

Commerciële ontwikkeling kan significant worden versneld door de inspanning te richten op díe gebieden waar effectieve verbetering kan worden gerealiseerd. Het DNA en online assessment geeft haarscherp inzicht in het ontwikkelpotentieel.

Een persoonlijke analyse van de score op 5 dimensies van het biologisch ‘commercieel’ profiel. Met dit persoonlijke profiel verkrijg je kennis en inzicht in hoe natuurlijke en minder natuurlijke talenten verder ontwikkeld kunnen worden. De 5 dimensies zijn:

  1. Exploring
  2. Bonding
  3. Influencing
  4. Boldness
  5. Visioning

Dit faciliteren wij aan de hand van 3 coaching gesprekken. De rode draad zijn de leerdoelen van de trainee, de uitkomsten van het assessment en de inzichten van de trainingsinterventie. Het programma is een reflectief en uitdagend proces dat de deelnemers inzicht biedt in hun latent en manifest talent en ontwikkelt datgene wat er toe doet in een seniore rol en functie. Deelname aan dit programma zal de effectiviteit van de professional significant versnellen.

Het programma omvat 3 unieke interventies:
  1. DNA analyse en ontwikkel-assessment
  2. Online feedback
  3. Ontwikkel coaching: 3 coaching gesprekken aan de hand van jouw persoonlijke leerdoelen en de uitkomsten van de DNA analyse en het ontwikkel-assessment.
Teambuilding

Het assessment zetten wij ook in om teambuilding vorm te geven. Het is ongelooflijk leerzaam en inspirerend om de uitkomsten van de individuele assessments te delen en te analyseren.  Op deze manier krijg je een inkijkje in elkaars natuurlijke voorkeuren en gedrag. Daarmee ben je in staat om rollen en taken veel beter te verdelen.

Tarief

Het tarief voor dit assessment, inclusief DNA-analyse en ontwikkel-coaching, bedraagt € 1.950,- (excl btw).

Vraag meer informatie aan.

Samenwerking tussen BrainCompass en Beerschot & Simons

Het assessment wordt afgenomen in samenwerking met BrainCompass. De wetenschappers van dit instituut hebben dit assessment ontwikkeld op basis van 26 jaar wetenschappelijk onderzoek. Beerschot & Simons is een gecertificeerd partner van BrainCompass en gebruikt dit persoonlijke en biologische profiel om de natuurlijke en minder natuurlijke talenten van de coachee en teams te ontwikkelen en effectueren.

BrainCompass heeft professionals van de volgende organisaties professioneel laten groeien aan de hand van het inzicht in hun biologische identiteit: ASR, Abbvie, Centraal Beheer Achmea, CED, Cisco, Dun & Bradstreet, ING, KPN, Medtronic, Nuon, Ordina, Robeco, Siemens, Stork en Unit4.

Vraag een proefrapport aan.