Consultative Selling: de Structure module

Doelstelling

De doelstelling van de module Structure is het aanreiken van nieuwe inzichten en een effectieve, praktische structuur. Die structuur stelt je in staat om aanmerkelijk effectiever de regie te voeren over het verkoopproces.

De module geeft inzicht in een aantal belangrijke succescriteria:
1. Hoe creëer je een op waarde gebaseerde verkoopstructuur?
2. Hoe kan je snel en effectief de dynamiek van het probleem ontdekken?
3. Hoe krijg je de regie in het besluitvormingsproces?
4. Hoe krijg je grip op de belangrijkste beïnvloeders en beslissers?
5. Hoe kan je effectief een platform beheersen, om waarde aan te tonen?
6. Hoe ontwikkel je een goede visie op de waarde van jouw propositie?

Deelnemers profiel

De Consultative Selling Structure aanpak is met name bestemd voor salesmanagers en (pre-sales) consultants die werken in de dienstverlening en b2b markt. Zij acteren in een complexe verkoopomgeving waar het belangrijk is om de waarde van de propositie goed aan te kunnen tonen.

Data

6  & 7 november

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats voor kleine groepen in de eigen trainingsaccommodatie van Beerschot & Simons in Drenthe. Tussen de akkers en boswachterijen is de stilte ‘oorverdovend’ en wordt er onder ideale omstandigheden gewerkt aan het ontwikkel- en leerproces. Kijk hier voor meer info over de accommodatie.

Investering

  • De investering bedraagt € 2.200,- per tweedaagse module. De kosten zijn exclusief btw en inclusief overnachting en food/beverage.
  • Als je je inschrijft voor zowel onze training Consultative Selling Structure, als het Socratisch Salesgesprek, krijg je er gratis het ‘Persoonlijke Talent Ontwikkel-Assessment met DNA-analyse’ bij. Met dit persoonlijke en biologische profiel krijg je meer kennis en inzicht hoe je jouw natuurlijke talenten verder kunt ontwikkelen of inzetten. Dit zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol. Vraag hier meer informatie aan over dit assessment.

Ervaringen

Kijk hier voor ervaringen van onze deelnemers!