Consultative Selling Skills Live

Een inspirerende teamtraining in verkoop/advies gesprekstechniek voor dienstverleners en consultants.

Kom in de regie van het klant- of adviesgesprek aan de hand van de inzichten van Socrates. De adviezen van deze wijze meester vormen een effectief uitgangspunt. Deze training geeft verrassende inzichten en oefeningen om meer in de regie te zijn van het verkoop/adviesgesprek.

Doelstelling

De doelstelling van deze training is het aanreiken en oefenen van de beste en meest actuele vaardigheden, die de professional in staat stellen om tijdens alle fasen van het commerciële/ adviesgesprek de regie te hebben en effectief te handelen. Regie betekent dat je grip hebt op de structuur van het gesprek, de kwaliteit van het contact én de inhoud van het gesprek.

Resultaat van de training

De trainingsaanpak leidt tot een praktische ontwikkeling van de structurele kennis, attitude en vaardigheden. Het team leert aanmerkelijk effectiever communiceren en weet waar ze staan in het verkoopproces en verkoopgesprek.

Dit wordt gegarandeerd door vier didactische kenmerken:

  1. De inhoudelijke inzichten en structuren.
  2. Een inspirerende, realistische manier van overdracht en oefening.
  3. Een praktische aanpak, gericht op de dagelijkse praktijk van het commerciële team.
  4. Een effectief interventieniveau gericht op de leerpunten van het individu en het team.
Voor wie bestemd?

Deze intensieve training is enerzijds bestemd voor trainees die Consultative Selling Structure hebben gevolgd en deze inzichten in de praktijk willen oefenen. Anderzijds voor ervaren salesmanagers, consultants, projectmanagers en adviseurs die hun commerciële consulting skills significant willen aanscherpen.

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats voor kleine groepen in de eigen trainingsaccommodatie van Beerschot & Simons in Drenthe. Tussen de akkers en boswachterijen is de stilte ‘oorverdovend’ en wordt er onder ideale omstandigheden gewerkt aan het ontwikkel- en leerproces. Daarnaast is het een ideale setting om stevig aan de teambuilding te werken. Kijk hier voor meer informatie over de accommodatie.

Investering

De investerings-bandbreedte bevindt zich tussen de € 6.000,- en € 7.000,-  voor een op maat gemaakte 2-daagse training voor een team van 8 à 9 personen. Exclusief BTW en accommodatie.

Vraag meer informatie aan