Consultative-Team-Selling

Energieke trainingssessie voor commerciële teams van accountmanagers en (sales) consultants.

Geen waarde weggeven maar aantonen

Effectief dienstverlening verkopen is teamwerk. Dat gaat over de samenwerking tussen alle professionals die een bijdrage leveren om tot een goede propositie te komen. Accountmanagers moeten zoeken naar de waarde die zij kunnen toevoegen aan het 'Knowledge Gap' van de klant. Consultants moeten die waarde niet weggegeven, maar analyseren en effectief aantonen.

Deze manier van werken vereist een effectieve samenwerking tussen de verschillende teamleden. Een werkbare, uitgedachte en vastgelegde structuur helpt met de borging van commercieel succes.

Inspirerende en effectieve teamsessie

De team-interventie Consultative-Team-Training is een optimaal moment om iedereen op dezelfde manier naar dezelfde ambitie en visie te laten kijken. Door het aanreiken van een effectieve commerciƫle structuur en heldere inzichten kunnen de teamleden elkaar versterken en met elkaar de beste benaderingswijze ervaren, oefenen en vastleggen.

De sessie wordt georganiseerd in onze eigen accommodatie op de Drentse Heide. Een goede omstandigheid om met elkaar aan de teambuilding en het resultaat te werken.


Ervaringen & referenties: