Consultative Selling: Socratisch Salesgesprek

Kom in de regie van het klantgesprek aan de hand van de inzichten van Socrates.
Wat heeft een goed verkoopgesprek te maken met de inzichten van Socrates?

De adviezen van deze oude meester zijn een effectief uitgangspunt van een inspirerende training verkoopgesprekstechniek voor dienstverleners en consultants. Deze training geeft je inzichten en oefeningen om meer in de regie te zijn van het verkoop/adviesgesprek.


Doelstelling

De doelstelling van deze training is het aanreiken en oefenen van de beste en meest actuele vaardigheden, die de professional in staat stellen om tijdens alle fasen van het commerciële/ adviesgesprek de regie te hebben en effectief te handelen. Regie betekent dat je grip hebt op de structuur van het gesprek, de kwaliteit van het contact én de inhoud van het gesprek.

Resultaat van de training 

De trainingsaanpak leidt tot een praktische ontwikkeling van de structurele kennis, attitude en vaardigheden. Je leert aanmerkelijk effectiever communiceren en weet waar je staat in het verkoopproces en verkoopgesprek.

Dit wordt gegarandeerd door 3 didactische kenmerken:

  1. de inhoudelijke inzichten en structuren;
  2. de inspirerende, realistische manier van overdracht en oefening;
  3. de praktische aanpak, gericht op de dagelijkse praktijk van de trainees. 
Voor wie bestemd?

Deze intensieve training is enerzijds bestemd voor trainees die Consultative Selling Structure hebben gevolgd en deze inzichten in de praktijk willen oefenen. Anderzijds voor consultants, projectmanagers en adviseurs die hun commerciële consulting skills significant willen aanscherpen.

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats voor kleine groepen in de eigen trainingsaccommodatie van Beerschot & Simons in Drenthe. Tussen de akkers en boswachterijen is de stilte ‘oorverdovend’ en wordt er onder ideale omstandigheden gewerkt aan het ontwikkel- en leerproces. Kijk hier voor meer info over de accommodatie.

Investering

De investering bedraagt € 2.200,- voor een complete module van 5 dagdelen, plus 1 intakegesprek met de trainer. De kosten zijn inclusief overnachting en food/beverage. Exclusief BTW.

Als je je inschrijft voor zowel onze training Consultative Selling Structure, als het Socratisch Salesgesprek, krijg je het ‘Commercieel Talent Assessment’ erbij op onze kosten. Met dit persoonlijke profiel krijg je meer kennis en inzicht hoe je jouw natuurlijke talenten verder kunt ontwikkelen of inzetten, zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol.

Kijk hier voor meer informatie aan over dit Commercieel Talent Assessment.

Ervaringen

Kijk hier voor ervaringen van onze deelnemers.

download de brochure

Geplande trainingsdata

Eigen trainingslocatie, Drenthe / 6 Pers. / € 2.200 Aanmelden