ASSESSMENT EN COACHING

Coaching op basis van een wetenschappelijk gevalideerd 'Commercieel DNA-Assessment'.

Opzet Coaching

Het programma is een reflectieve interventie. Het biedt de deelnemers inzicht in hun commerciële talenten, voorkeuren en maakt de deelnemers bewust van de competenties die verder ontwikkeld kunnen worden.

Het Coaching-programma is gebaseerd op 2 effectieve ontwikkel stappen:

1. Commercieel-Talent-Assessment op basis van een DNA analyse én on-line test

2. Persoonlijke Coaching m.b.t. de persoonlijke ambitie o.b.v. de uitkomsten

Achtergrond

Commerciële ontwikkeling kan significant worden versneld door de inspanning te richten op díe gebieden waar effectieve verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. Dit kan aan de hand van een DNA analyse en on-line assessment. Samen maken zij een persoonlijke analyse van de score op 5 dimensies van het biologisch ‘commercieel’ profiel.

Deelnemers profiel

Dit curriculum is ontworpen voor Sales Managers, Accountmanagers, (sales) consultants, Engineers en Projectmanagers die zich naast hun inhoudelijke focus, verantwoordelijk voelen of medeverantwoordelijk zijn voor de commerciële ontwikkeling van de dienstverlener. 

Belangrijkste voordelen

Met dit programma geven wij inzicht hoe natuurlijke en minder natuurlijke talenten effectief ontwikkelt kunnen worden. Dit faciliteren wij aan de hand van 3 coaching gesprekken. De rode draad zijn de leerdoelen en ambitie van de trainee, de uitkomsten van het assessment en de inzichten van de coaching.

Ervaringen & referenties: