Je moet het snappen in drie stappen

Salespitches en presentaties met significant beter effect.

Nu komt het er op aan. Je hebt geïnvesteerd in de wereld van de klant. Je weet wat de klant nodig heeft en kunt het ook leveren. Hoe zorg je ervoor dat je jouw argumenten ook op de beste manier naar voren laat komen? Dat je ook daadwerkelijk de waarde van jouw propositie kort en krachtig kan laten aansluiten op de wereld van de klant. Zodanig dat je de gunning naar je toe kan trekken.

Tijdens de masterclass ‘Je moet het snappen in drie stappen’ krijg je de beste inzichten en technieken van Toine Simons. 30 jaar ervaring deelt hij met je, om ervoor te zorgen dat je in de regie bent van jouw argumentatie, salespitches en presentaties. De inzichten zijn niet alleen te gebruiken tijdens salesgesprekken, maar ook in vergaderingen of werkbesprekingen zal je meer controle en resultaat hebben.

Tijdens deze masterclass worden 8 praktische onderwerpen behandeld en getraind:
1. Hoe ontwikkel je een visie op jouw propositie?
2. Aan de verwachtingen van je toehoorders voldoen is het halve werk.
3. De perfecte indeling en timing van jouw pitch.
4. Laat je argumenten aansluiten op de behoeften van de klant.
5. Neem de regie van de toehoorders met de drie stappen methode.
6. De inhoud van de perfecte presentatie is het belangrijkst.
7. Hoe kan je referentietechnieken en story telling voor je laten werken?
8. Hoe maak je een perfecte samenvatting en een call to action?

Na het volgen van deze Masterclass ben je in staat om aan de hand van deze slimme en effectieve inzichten en technieken, significant betere pitches te verzorgen en daardoor veel meer in de regie te zijn van het resultaat. Krachtig en toch klantgericht.

Deelnemers profiel

Deze Masterclass is met name bestemd voor professionals die regelmatig het woord voeren tijdens vergaderingen, die toehoorders moeten overtuigen en die meer in the lead willen zijn van hun sales pitch en presentaties, waardoor ze de toehoorders veel beter in beweging kunnen zetten.

Data

26 juni, van 9.00 tot 17.00 uur
5 september, van 9.00 tot 17.30 uur

Trainingslocatie

Omgeving Utrecht

Investering

Deze masterclass vindt plaats voor groepen tot maximaal 12 personen. De investering bedraagt € 750,-. De kosten zijn exclusief btw en inclusief food/beverage.

Curriculum

Deze Masterclass vormt een zelfstandig onderdeel van een curriculum. Er zijn nog 2 dagtrainingen die je na deze dag kunt volgen. Uiteindelijk heb je een complete salestraining Consultative Selling Skills gevolgd