Consultative Selling Rehearsal

Hoe krijg je de regie over en impact op het advies/verkoopgesprek?

Verkoopgesprek coaching

Consultative Selling Rehearsal

Verbeter de resultaten van uw verkoopkansen.

Bij Consultative Selling Rehearsal wordt u 1 op 1 door de trainer gecoacht in uw verkoopgesprek vaardigheden, aan de hand van deal evaluaties van cases uit uw eigen praktijk.

De training Consultative Selling Rehearsal is het vervolg op onze training Consultative Selling Structure, waar we dieper ingaan op de stof en de de structuur die je in de eerste training hebt geleerd en we gaan oefenen. Consultative Selling Rehearsal bestaat uit 2 live webinars. Tijdens deze webinars wordt er gewerkt aan de hand van een praktische analysemethode, voorbeelden van Crucial Questions en een effectieve opportunity assessment. Deze worden middels voorbeeld cases getoond en natuurlijk wordt er veel geoefend.

Hoe krijg je regie en impact in het commerciële-adviesgesprek?

Deze online training reikt een praktische analysestructuur aan om de commerciële adviesgesprekken veel bewuster en met meer impact te voeren:

 • Voer bewuster je commerciële adviesgesprek
 • Maak gebruik van de effectieve SU|PER|B analysestructuur
 • Verhoog je adviesimpact door betere vragen te stellen
 • Praktisch stappenplan om waarde aan te tonen
 • Kwalificeer de lead met het ‘opportunity assessment’

Niet ‘leuren langs de deuren’ maar verkopen als een ‘trusted-advisor’

Als consultant of dienstverlener wil je op de meest effectieve manier de commerciële en adviesgesprekken voeren. Zonder een gestructureerde gespreksaanpak zal je veel informatie missen en kan je je niet onderscheiden als ‘Trusted Advisor’. De Consultative Selling Gespreksstructuur, waar deze training over gaat, is essentieel om de gesprekken op te baseren. Het zal je helpen om veel meer in de regie te zijn van het gesprek en zo, op een effectieve manier, informatie boven tafel te halen die je nodig hebt om inzicht te krijgen in de achtergronden van het probleem van de klant en de haalbaarheid van de deal.

Neem de regie over het verkoop- adviesgesprek en verhoog je impact

Deze online training geeft inzicht, oefeningen en tools voor de gespreksstructuur van Consultative Selling:

 • Hoe voorkom ik dat ik te routinematig in het gesprek zit?
 • Wat is belangrijke informatie die ik boven tafel moet halen?
 • Hoe voorkom ik dat ik te snel met oplossingen kom?
 • Hoe weet ik zeker dat ik alle relevante informatie heb?
 • Hoe hou ik de regie in het gesprek zonder opdringerig te zijn?

Door het toepassen van de Consultative Sellinggespreksstructuur, ben je in staat om effectief de regie te voeren over de commerciële adviesgesprekken. Dit levert veel meer informatie op over de achtergrond van de klant en de haalbaarheid van de opportunity. Daardoor zal je met meer commitment van de klant de vervolgstappen kunnen maken. Op die manier kan de waarde van het advies en de propositie effectief worden aangetoond aan de klant.

Voor wie ontwikkeld

Deze training is het vervolg op onze training Consultative Selling Structure, waarin de theorie wordt uitgelegd. Deze training is ontwikkeld voor salesmanagers, (pre-sales) consultants en projectmanagers in de dienstverlening en b2b markt. Zij acteren op een complex commercieel speelveld waar het belangrijk is om de waarde van het advies en de propositie goed aan te tonen om de continuïteit te waarborgen.

Regisseer het verkoop/adviesgesprek en verhoog je impact

Investeer in deze training en ontvang de laatste inzichten in het verkopen van consultancy diensten. Deze training omvat het volgende:

 • De online module Consultative Selling Structure: 4 on demand webinars
 • De online module Consultative Selling Rehearsal: 2 live webinars van 1,5 uur
 • Online Q&A sessie
 • Investering € 345,- exclusief BTW

󰅂

Deel deze training

Consultative Selling Rehearsal

Verbeter de resultaten van uw verkoopkansen.

Bij Consultative Selling Rehearsal wordt u 1 op 1 door de trainer gecoacht in uw verkoopgesprek vaardigheden, aan de hand van deal evaluaties van cases uit uw eigen praktijk.

No items found.
Meld je aan
Download de folder
Download