Consultative Selling: Socratisch Salesgesprek

2-daagse training verkoopgesprekstechniek voor dienstverleners en consultants
Wat heeft een goed verkoopgesprek te maken met de inzichten van Socrates?

De adviezen van deze oude meester zijn een effectief uitgangspunt van een inspirerende 2-daagse training verkoop-gesprekstechniek voor dienstverleners en consultants. Deze training geeft je inzichten en oefeningen om meer in de regie te zijn van het verkoop/advies gesprek.


Doelstelling

De doelstelling van deze training is: het aanreiken en oefenen van de beste en meest actuele vaardigheden, die de professional in staat stelt om tijdens alle fasen van het commerciële/advies gesprek de regie te hebben en effectief te handelen. Regie betekent dat je verantwoordelijk bent voor de structuur van het gesprek, de kwaliteit van het contact, én de inhoud van het gesprek.

Resultaat van de training 

De trainingsaanpak leidt tot een effectieve ontwikkeling van de structurele kennis, attitude en vaardigheden. Je zult meer in de regie zijn van het verkoopproces en verkoopgesprek.

Dit wordt gegarandeerd door 3 didactische kenmerken:

  1. de inhoudelijke inzichten en structuren;
  2. de inspirerende, realistische manier van overdracht en oefening;
  3. de praktische aanpak, gericht op de dagelijkse praktijk van de trainees. 
Voor wie bestemd?

Deze 2-daagse training is bestemd voor trainees die Consultative Selling Structure hebben gevolgd en deze inzichten in de praktijk willen oefenen. Daarnaast is deze training ook voor consultants, project managers en adviseurs die hun commerciële consulting skills verder willen aanscherpen.

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats voor kleine groepen in de eigen trainingsaccommodatie van Beerschot & Simons in Drenthe. Tussen de akkers en boswachterijen is de stilte ‘oorverdovend’ en wordt er onder ideale omstandigheden gewerkt aan het ontwikkel- en leerproces. Kijk hier voor meer info over de accommodatie. 

Investering
  • De investering bedraagt € 2.200,- per tweedaagse module. De kosten zijn exclusief btw en inclusief overnachting en food/beverage.
  • Als je je inschrijft voor zowel onze training Consultative Selling Structure, als het Socratisch Salesgesprek, krijg je er gratis het ‘Persoonlijke Talent Ontwikkel-Assessment met DNA-analyse’ bij. Met dit persoonlijke en biologische profiel krijg je meer kennis en inzicht hoe je jouw natuurlijke talenten verder kunt ontwikkelen of inzetten. Dit zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol. Kijk hier voor meer informatie aan over dit assessment.
Ervaringen

Kijk hier voor ervaringen van onze deelnemers.

Vraag de folder aan

Geplande trainingsdata

Eigen trainingslocatie, Drenthe / Max. 6 / € 2.200,- Aanmelden
Eigen trainingslocatie, Drenthe / Max. 6 / € 2.200,- Aanmelden