Beerschot & Simons 

Een nieuwe salescultuur in korte duur!

Sinds haar oprichting in 1988 heeft Beerschot & Simons de expertise ontwikkeld om professionals binnen de dienstverlening significant beter te laten acteren op het commerciële vlak. Dat doen wij aan de hand van scherpe team- en large-group interventies die direct zichtbaar resultaat opleveren. Daar geven wij commitment voor af.

Consultants commerciëler leren denken of account managers leren adviseren?

De krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende vraag, zijn een uitdaging voor consultancy en ICT dienstverleners. Logisch dat er dan alternatieve ontwikkelstrategieën overwogen worden.

Een interessant alternatief is om de vaardigheden van de bestaande sales mensen en/of consultants op een significant en meetbaar hoger niveau te brengen.

Op een aantal belangrijke gebieden is dan training en coaching nodig. Met name die gebieden die van nature niet goed zijn ontwikkeld en waar mogelijk belemmeringen zullen zijn om effectief te acteren.

Beerschot & Simons faciliteert deze ontwikkeling op een effectieve wijze. Graag willen wij onze visie op Sales Leadership aan u laten zien. Dan horen wij ook wat uw commerciële ambitie is en de uitdagingen om dit te realiseren. Hebben wij uw interesse kunnen wekken?

Een telefoontje en wij komen graag naar u toe. Toine Simons: 0653 96 13 25.

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse team-sessies in onze eigen inspirerende accommodatie op de Drentse Heide. Het grote voordeel van die setting is dat wij een accommodatie ter beschikking hebben (geen andere mensen) waar we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Denk aan gezamenlijk een prachtig diner maken, team-pizza’s bakken in de houtoven, team-feedback en mooie gesprekken bij het kampvuur.

Kijk hier voor meer informatie over onze accommodatie.

Onze klanten zijn:

Gespecialiseerde consultancy organisaties, die HR, ICT of financiële diensten verkopen. Zij acteren in een complexe, concurrerende omgeving. Daar waar het uitdagend is om de waarde van de propositie goed aan te tonen.

Kijk even naar de onderstaande ervaringen en referenties. Op verzoek geven wij u graag een aantal referenties uit uw branche.


Ervaringen & referenties: