Beerschot & Simons 

Trusted Advisor is de nieuwe Salesmanager

Meer dan 35 jaar geleden werd in de Verenigde Staten de visie ontwikkeld dat een ‘Consultatieve' manier van verkopen, significante voordelen zou bieden. Het idee was eenvoudig: acteer als een ‘Trusted Advisor’ in plaats van een 'verkoper' en verdiep je in de achtergronden en behoeften van de klant. Direct na haar oprichting in 1988, heeft Beerschot & Simons de Consultative Selling Methode naar Nederland gehaald en succesvol geïmplementeerd.

Maar er is veel veranderd sinds die jaren. Op het speelveld van dienstverleners blijkt dat minder dan de helft van hun verkoopinspanningen tot nieuwe business leidt en dat terwijl het selling team er bij elke propositie van overtuigd was een concurrerende aanbieding uitgebracht te hebben! Dienstverleners worden continue gedwongen om nieuwe, nog betere verkoopmodellen te ontwikkelen.

Daarom heeft Beerschot & Simons de Consultative Selling Methode doorontwikkeld voor dienstverleners en consultants die streven naar Consultative Selling Leadership.

Beerschot & Simons faciliteert deze ontwikkeling op een geraffineerde en effectieve wijze. Graag willen wij onze visie op Sales Leadership aan u laten zien. Dan horen wij ook wat uw commerciële ambitie is en de uitdagingen om dit te realiseren.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Een telefoontje en u kunt zelf ervaren hoe wij vorm geven aan de ‘Trusted Advisor’.

Toine Simons: 0653 96 13 25
Kantoor: 015 256 09 49

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse team-sessies in onze eigen inspirerende accommodatie op de Drentse Heide. Het grote voordeel van die setting is dat wij een accommodatie ter beschikking hebben (geen andere mensen) waar we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Denk aan gezamenlijk een prachtig diner maken, team-pizza’s bakken in de houtoven, team-feedback en mooie gesprekken bij het kampvuur.

Kijk hier voor meer informatie over onze accommodatie.

Onze klanten zijn:

Gespecialiseerde consultancy organisaties, die HR, ICT of financiële diensten verkopen. Zij acteren in een complexe, concurrerende omgeving. Daar waar het uitdagend is om de waarde van de propositie goed aan te tonen. Graag verstrekken wij u actuele referenties.