’Zonder wrijving geen glans’

Weerstanden transformeren naar informatie en voortgang

Dat er weerstanden optreden tijdens het gesprek met de ander is een gegeven situatie. Hier goed mee omgaan is wat ons betreft het neusje van jouw verkoop skills. Hoe zorg je ervoor dat je juist een bezwaar aangrijpt om meer van de diepere motieven en gedachten van de ander te weten te komen. Als je dit goed doet zullen bezwaren en weerstanden jou juist in staat stellen om de voortgang van de het proces te borgen.

Tijdens de masterclass ‘Zonder wrijving geen glans’, krijg je de beste inzichten en technieken, hoe je met lastige situaties om kan gaan. Toine Simons deelt 30 jaar ervaring met je, om ervoor te zorgen dat je in de regie bent van jouw gesprekken met de klant als het er echt om gaat. De inzichten zijn niet alleen te gebruiken tijdens salesgesprekken, maar ook in vergaderingen of werkbesprekingen. En zelfs thuis! Ze geven je meer controle en grip op de resultaten.

Tijdens deze masterclass worden 8 praktische onderwerpen behandeld en getraind:
1. Hoe ontstaan weerstanden eigenlijk?
2. Wat is jouw onbewuste reactie op weerstanden?
3. Zijn het echt weerstanden of is het een vraag om meer informatie?
4. Wat is jouw valkuil bij het omgaan met weerstanden?
5. Hoe krijg je de regie over jouw onbewuste reactie op weerstanden en bezwaren?
6. Ga geen bezwaren oplossen als je niet weet waar ze echt vandaan komen.
7. Niet discussiëren, maar faciliteren; de S.P.A. Methode.
8. Hoe kan je weerstanden transformeren naar effectieve voortgang?

Na het volgen van deze Masterclass ben je in staat om aan de hand van deze praktische inzichten en technieken significant effectiever met weerstanden en bezwaren om te gaan. Je gaat weerstanden gebruiken om meer informatie over de ware aannames en oordelen van de klant te ontdekken en je krijgt inzichten hoe je de regie kunt voeren over een belangrijk gebied van de commerciële communicatie. Empathisch en toch krachtig.

Deelnemers profiel

Deze Masterclass is met name bestemd voor professionals die werken in een complexe salesomgeving waar de business niet vanzelf komt en je alle vaardigheden moet beheersen om resultaat te boeken.

Data

27 juni, van 9.00 tot 17.00 uur
6 september, van 9.00 tot 17.30 uur.

Trainingslocatie

Omgeving Utrecht

Investering

Deze masterclass vindt plaats voor groepen tot maximaal 12 personen. De investering bedraagt € 750,-. De kosten zijn exclusief btw en inclusief food/beverage.

Curriculum

Deze Masterclass vormt een zelfstandig onderdeel van een curriculum. Er zijn nog 2 dagtrainingen die je na deze dag kunt volgen. Uiteindelijk heb je een complete salestraining Consultative Selling Skills gevolgd