Wat is Consultative Selling?

In 1988 heeft Toine Simons, oprichter van Beerschot & Simons, de Consultative Selling methode naar Nederland gehaald en succesvol geïmplementerd tot een effectieve commerciële aanpak voor dienstverleners en consultants.

Wat is Consultative Selling?

Een ‘sales strategie’ gebaseerd op het beïnvloeden van het besluitvormingsproces van de klant. Voor consultants die acteren op een complex verkoopspeelveld, waar de waarde van de dienst effectief moet worden aangetoond.

Volgens de vele professionals die wij hebben mogen adviseren en trainen, is de Consultative Selling methode een effectieve verkoopmethode voor de verkoop van diensten op basis van waarde aantonen. Echter, om de structuur van de methodiek achter Consultative Selling met succes in de praktijk te brengen, is het van belang dat deze is vastgelegd in het verkoopproces van uw organisatie en in uw hoofd zit. Wanneer u deze goed uitvoert, zal de hit rate van uw commerciële inspanningen veel hoger worden. Dit is wat wij willen overbrengen met onze trainingen.

Naast onze tailormade Consultative Selling trainingen, bieden wij ook trainingen met open inschrijving aan. U vindt deze terug op onze speciale Consultative Selling website www.consultativeselling.nl. Tevens vindt u daar wat uitgebreidere informatie over de Consultative Selling methode.

Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of wij iets voor u zouden kunnen betekenen.

Welke training is geschikt voor mij?

We kijken graag samen met u welke training het beste bij u past. Neem hiertoe contact met ons op middels onderstaande button.

Neem contact met mij op
󰅂