Beerschot & Simons

Ruim 35 jaar geleden werd in de Verenigde Staten de visie ontwikkeld dat een ‘Consultatieve' manier van verkopen, grote voordelen zou bieden. Beerschot & Simons heeft, bij haar oprichting in 1988, de Consultative Selling Methode naar Nederland gehaald en succesvol geïmplementeerd.

Omdat het inkooplandschap continu verandert, heeft Toine Simons de oorspronkelijke methode doorontwikkeld tot Consultative Selling Leadership; een ‘sales strategie’ voor dienstverleners en consultants die acteren in een complexe verkoopomgeving, waar de waarde van de propositie effectief dient te worden aangetoond.

Wij dragen dat over aan de hand van scherpe persoonlijke, team- en large-group interventies die direct zichtbaar resultaat opleveren. Daar geven wij commitment voor af.

Onze aanpak past bij professonals met een hoog ambitieniveau. In de meer dan 35 jaar van ons bestaan, hebben wij vele gerenommeerde klanten in de ICT/consultancy business gefaciliteerd om de inhoudelijk sterke consultants, significant bewuster en vaardiger te laten acteren op het commerciële speelveld.

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse team-sessies in onze eigen, prachtig gelegen accommodatie op de Drentse Heide. Een inspirerende setting waar we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Wat denkt u van gezamenlijk een heerlijk diner maken, teampizza’s bakken in de houtoven of mooie gesprekken bij het kampvuur?

Kijk hier voor meer informatie over onze trainingsaccommodatie.

Welke training is geschikt voor mij?

We kijken graag samen met u welke training het beste bij u past. Neem hiertoe contact met ons op middels onderstaande button.

Neem contact met mij op
󰅂