Beerschot & Simons

Een nieuwe salescultuur in korte duur!


Consultative Selling Leadership: een actuele visie op het verkopen van dienstverlening

Ruim 35 jaar geleden werd in de Verenigde Staten de visie ontwikkeld dat een ‘Consultatieve' manier van verkopen, grote voordelen zou bieden.

Beerschot & Simons heeft, vanaf haar oprichting in 1988, de Consultative Selling Methode naar Nederland gehaald en succesvol geïmplementeerd. 

Omdat het inkoop landschap continue verandert hebben wij de oorspronkelijke methode doorontwikkeld tot Consultative Selling Leadership. Een ‘salesstrategie’ voor dienstverleners die acteren in een complexe verkoopomgeving waar de waarde van de propositie effectief dient te worden aangetoond.

Wij dragen dat over aan de hand van scherpe team- en large-group interventies die direct zichtbaar resultaat opleveren. Daar geven wij commitment voor af. 

Één telefoontje en we komen graag onze visie toelichten: 015 256 09 49

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse teamsessies in onze eigen inspirerende accommodatie op de Drentse Heide. Het grote voordeel van die setting is dat wij de gehele accommodatie ter beschikking hebben (geen andere mensen) waar we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Denk aan gezamenlijk een heerlijk diner maken, teampizza’s bakken in de houtoven en teamfeedback en mooie gesprekken bij het kampvuur.

Kijk hier voor meer informatie over onze accommodatie.