Beerschot & Simons

Een nieuwe salescultuur in korte duur!

Sinds haar oprichting in 1988 heeft Beerschot & Simons de expertise ontwikkeld om professionals binnen de dienstverlening significant beter te laten acteren op het commerciële vlak. Dat doen wij aan de hand van scherpe team- en large-group interventies die direct zichtbaar resultaat opleveren. Daar geven wij commitment voor af.

Consultants commerciëler laten denken of Sales Managers beter laten adviseren?

De krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende vraag zijn een uitdaging voor consultancy en ICT dienstverleners. Logisch dat er dan alternatieve ontwikkelstrategieën overwogen worden. 

Een interessant alternatief is om de vaardigheden van de bestaande sales mensen en/of consultants op een significant en meetbaar hoger niveau te brengen. Op een aantal belangrijke gebieden is dan training en coaching nodig.

Beerschot & Simons faciliteert deze ontwikkeling op een effectieve wijze. Graag willen wij onze visie op Sales Leadership aan je laten zien. Dan horen wij ook graag wat jouw commerciële ambitie is en de uitdagingen om dit te realiseren.

Één telefoontje en we komen graag naar u toe: 015 256 09 49

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse teamsessies in onze eigen inspirerende accommodatie op de Drentse Heide. Het grote voordeel van die setting is dat wij de gehele accommodatie ter beschikking hebben (geen andere mensen) waar we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Denk aan gezamenlijk een heerlijk diner maken, teampizza’s bakken in de houtoven en teamfeedback en mooie gesprekken bij het kampvuur.

Kijk hier voor meer informatie over onze accommodatie.